Om

... i Crossroad Gospel?

Crossroad Gospel blev dannet i september 2004 og består af ca. 35 glade og entusiastiske sangere. Vi synger alt inden for gospel – lige fra traditionelle spirituals over det klassiske til funky svedende rytmer.

Fra januar 2023 står korleder Peter Bernhard for den musikalske ledelse af koret.

Koret er et aktivt, udadvendt, socialt kor, der synger ved både store koncerter og ved mindre arrangementer - også private fødselsdage, bryllupper mm., samt gudstjenester.

Indkomne honorarer går i korkassen til korets arbejde og ture.

Crossroad Gospel har igennem årene sunget i mange forskellige sammenhænge. Udover korets egne koncerter og gospelgudstjenester i kirker, har koret sunget på plejehjem, i storcentre, til firmaarrangementer, på plænen i Tivoli, Bakken, Ullerup Marked, lavet Flash Mob samt sunget ved diverse støttekoncerter. bl.a. for Rotary i Roskilde Domkirke sammen med Kirsten Siggaard.

Udover musikalske ambitioner satser vi også på et højt socialt niveau i koret, så alle kan glæde sig over at mødes og være sammen om musikken og det glade budskab.

Korleder

Peter Bernhard

Peter startede som korleder i januar 2023.

Han har arbejdet de sidste 12 år som gospeldirigent og før det sunget gospel, siden han var 15 år gammel.


Han er sanguddannet og underviser i sang til en række forskellige grupper, laver workshops og andre sang- og musikrelaterede arrangementer.


Desuden er han forsanger i et nystartet dansk band med rødder i rock og popmusik "North Lands".