Om

Om Crossroad Gospel

Crossroad Gospel blev dannet i september 2004 og består af ca. 50 glade og entusiastiske sangere. Vi synger alt inden for gospel – lige fra traditionelle spirituals over det klassiske til funky svedende rytmer.

Dirigent og pianist Simon Jansfort står for den musikalske ledelse af koret.

Koret er et aktivt, udadvendt, socialt kor, der synger ved både store koncerter og ved mindre arrangementer -også private fødselsdage, bryllupper mm., samt gudstjenester.

Indkomne honorarer går i korkassen til korets arbejde og ture.

Crossroad Gospel har igennem årene sunget i mange forskellige sammenhænge. Udover korets egne koncerter og gospelgudstjenester i kirker, har koret sunget på plejehjem, i storcentre, til firmaarrangementer, på plænen i Tivoli, Bakken, Ullerup Marked, lavet Flash Mob samt sunget ved diverse støttekoncerter. bl.a. for Rotary i Roskilde Domkirke sammen med Kirsten Siggaard.

Udover musikalske ambitioner satser vi også på et højt socialt niveau i koret, så alle kan glæde sig over at mødes og være sammen om musikken og det glade budskab.

Korleder og Pianist

Simon Jansfort

Simon Jansfort overtog posten som dirigent og pianist i Crossroad Gospel i februar 2016. Simon er en ung energisk fyr med stor musikalitet og et smittende humør.

Han er født og opvokset i Kolding, men kom til København i sommeren 2010 for at studere på Rytmisk Musikkonservatorium (RMC).

Foruden at være dirigent og pianist for Crossroad Gospel er Simon også dirigent og pianist for A-Town Gospel i Albertslund.

Bestyrelsen

Foreningen Crossroad Gospel

Siden 6. maj 2009 har Crossroad Gospel været organiseret som en forening. Melder du dig ind i koret, bliver du samtidig medlem af foreningen.


Foreningens bestyrelse 2019-2020:

Formand: Sussi Lauridsen
Kasserer: Jette Pedersen
Bestyrelsesmedlem: Anni Møker, (næstformand)
Bestyrelsesmedlem: Majbritt Brygger
Bestyrelsesmedlem: Johnny Fredelund
Bestyrelsesmedlem: Jannie Laebel
Suppleant: Majbritt Darling
Revisor: Lisbeth Jensen
Revisorsuppleant: Jette Bjørnelund.