Om

HVEM ER VI I


CROSSROAD GOSPEL


Om Crossroad Gospel


Crossroad Gospel blev dannet i september 2004 og består af ca. 50 glade og entusiastiske sangere. Vi synger alt inden for gospel – lige fra traditionelle spirituals over det klassiske til funky svedende rytmer.

Dirigent og pianist Simon Jansfort står for den musikalske ledelse af koret.

Koret er et aktivt, udadvendt, socialt kor, der synger ved både store koncerter og ved mindre arrangementer -også private fødselsdage, bryllupper mm., samt gudstjenester.

Indkomne honorarer går i korkassen til korets arbejde og ture.

Crossroad Gospel har igennem årene sunget i mange forskellige sammenhænge. Udover korets egne koncerter og gospelgudstjenester i kirker, har koret sunget på plejehjem, i storcentre, til firmaarrangementer, på plænen i Tivoli, Bakken, Ullerup Marked, lavet Flash Mob samt sunget ved diverse støttekoncerter. bl.a. for Rotary i Roskilde Domkirke sammen med Kirsten Siggaard.

Udover musikalske ambitioner satser vi også på et højt socialt niveau i koret, så alle kan glæde sig over at mødes og være sammen om musikken og det glade budskab.

Korleder og Pianist


Simon Jansfort


Simon Jansfort overtog posten som dirigent og pianist i Crossroad Gospel i februar 2016. Simon er en ung energisk fyr med stor musikalitet og et smittende humør.

Han er født og opvokset i Kolding, men kom til København i sommeren 2010 for at studere på Rytmisk Musikkonservatorium (RMC).

Foruden at være dirigent og pianist for Crossroad Gospel er Simon også dirigent og pianist for A-Town Gospel i Albertslund.

Bestyrelsen


Foreningen Crossroad Gospel


Siden 6. maj 2009 har Crossroad Gospel været organiseret som en forening. Melder du dig ind i koret, bliver du samtidig medlem af foreningen.


Foreningens bestyrelse 2018-2019:

Formand: Sussi Lauridsen

Kasserer: Jette Pedersen

Bestyrelsesmedlem: Hanne Kiss (næstformand)

Bestyrelsesmedlem: Anni Møker

Bestyrelsesmedlem: Johnny Fredelund

Bestyrelsesmedlem: Jannie Laebel

Suppleant: Majbritt Darling

Revisor: Sussie Meyer

Revisorsuppleant: Jette Bjørnelund

Kontakt detaljer


Korsvejskirken

Sirgræsvej 81, 2770 Kastrup

29 45 70 79 (Sussi - Formand)

Sidste nyt:


 

August 2018

Vi er igang igen, kom og syng med os

 

September 2018

Stafet for livet igen i år

CROSSROAD GOSPEL


 

Vi synger alt inden for gospel – lige fra traditionelle spirituals over det klassiske til funky svedende rytmer..

 

Udover musikalske ambitioner satser vi også på et højt socialt niveau i koret, så alle kan glæde sig over at mødes og være sammen om musikken og det glade budskab.

Copyright @ All Rights Reserved